ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ...


ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!

Αυτό το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει το ρόλο του και δεν είναι σε λειτουργία...

Το ωραιότερο παραθαλάσσιο μέρος της Θεσπρωτίας


Ποιο είναι το ωραιότερο παραθαλάσσιο μέρος της Θεσπρωτίας;

Μ' αυτό το ερώτημα πραγματοποιούμε εδώ και μέρες δημοσκόπηση στο χώρο του φόρουμ της τάξης μας.

Σκοπός μας δεν είναι απλά και μόνο να αναδείξουμε την καλύτερη παραλία μα να δείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας και ειδικά τις θαλασσινές του ομορφιές, στα πλαίσια και του προγράμματος της Helmepa Junior που συμμετέχει η τάξη μας.

Κάντε κλικ εδώ:

http://faros.fforumfree.com/forum-f7/topic-t62.htm

για να επισκεφθείτε την αντίστοιχη θεματική ενότητα στο φόρουμ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Και μην ξεχάσετε πάνω και δεξιά να αναζητήσετε την ένδειξη για τις σελίδες του θέματος. Πατώντας στα κουτάκια της κάθε σελίδας θα περιηγηθείτε σε όλες τις αναρτήσεις του θέματος, που ήδη έχει καλύψει τρεις σελίδες ως τώρα.

Μπορείτε και εσείς να ψηφίσετε στο δημοψήφισμά μας. Κυρίως όμως σας καλούμε να θαυμάσετε όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές της Θεσπρωτίας. Ξεκινώντας από την πόλη της Ηγουμενίτσας και τη γοητευτική της παραλία Δρέπανος, ταξιδεύοντας έπειτα στο γειτονικό ψαροχώρι, την Πλαταριά, ή και στο άλλο ονομαστό ψαροχώρι του νομού μας, τη Σαγιάδα, και καταλήγοντας στα τουριστικά θέρετρα της περιοχής μας, την Πέρδικα και τα ονομαστά Σύβοτα.

Από τα Σύβοτα και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε εδώ. Και από την πανέμορφη παραλία τους Μέγας Άμμος.

Στο φόρουμ όμως θα απολαύσετε δεκάδες άλλες φωτογραφίες από όλες τις παραλίες που αναφέραμε. Και μπορείτε αν είστε μέλος του φόρουμ να ανεβάσετε κι εσείς τις δικές σας φωτογραφίες, ώστε να γίνει ακόμη πιο πλούσιο και πλήρες το αφιέρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (κλικ στην εικόνα)